kind

Inschrijven

Welkom bij Kidsbest Kinderopvang!

Wat leuk dat u uw kind bij ons wilt inschrijven. Via het inschrijfformulier kunt u uw gegevens bij ons achterlaten samen met de gewenste opvang. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen over een eventuele plek voor uw kind.

Bent u geheel nieuw binnen onze organisatie en heeft u nog geen kinderen die opvang bij ons afnemen dan kunt u dit formulier invullen.

Ga naar het inschrijfformulier (onder het kopje registeren).

Wanneer u al een kind bij ons op de opvang heeft of u wilt een tweede kind inschrijven, kunt u dit doen via het ouderportaal. Dit doet u door in te loggen in het ouderportaal en vervolgens bij familie via de groene knop te kiezen voor broertje/zusje inschrijven. U hoeft dan alleen de gegevens van uw tweede, derde etc. kind in te voeren.

Voor vragen hierover kunt U terecht bij ons kantoor.

0251-831273 of info@kidsbest.nl

 

Kidsbest hanteert sinds 2018 een minimale afname van 2 dagen om pedagogische redenen bij het kinderdagverblijf en peuteropvang. Voor vragen hierover kunt U terecht op tel.nr. 0251- 831273. U kunt uw kind aanmelden vanaf het moment dat u weet dat u in verwachting bent. 

 

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt voor aanmelding bij het kinderdagverblijf bedraagd € 12,50. Wij verzoeken u vriendelijk bij een nieuw te plaatsen kind dit bedrag over te maken op onze bankrekening (o.v.v. inschrijfkosten).

Akersloot/Uitgeest: NL68 RABO 0187 6023 60 t.n.v. St. Peuterspeelzalen Uitgeest.